Sustavi za prezentaciju

Pod sustavima za prezentaciju ubrajamo reklamne panoe, okvire i pultove koje koristite prilikom prezentacija i sličnih događanja. U ponudi imamo sve artikle koji se najčešće koriste, a u dogovoru s klijentom možemo ponuditi i širi spektar sličnih proizvoda.

Pingvini za svakoga

Najčešće izrađujemo grafike za "pingvine" i klijentima dostavljamo gotovu grafiku sa kućištem - sustavom koji se jednostavno na licu mjesta montira u roku dvije minute. Već sa ovakvom uspravnom grafikom visine dva metra nijedna vaša ad-hoc prezentacija neće proči neopaženo!

Roll-up 100

Roll-up 100 je stalak sa grafikom velikih dimenzija koja se izvlači iz njegove baze. Ovaj stalak je idealan za klijente koji očekuju visoko kvalitetan proizvod i uvijek zaštićenu grafiku prilikom transporta. Sjajnu stabilnost omogućuju dvije nogice koje se postavljaju rotiranjem za 90°.

Dimenzija grafike: 100x200 cm

Pop-up 2x3 metra

Pop up 2x3 dolazi u dvije varijante, sa lagano zakrivljenom površinom i u ravnoj izvedbi. Za sajmove, prezentacije ili konferencije. Grafike se vrlo jednostavno postavljaju pomoću magnetnih traka.
Uz pop up dolazi i torba sa kotačićima za jednostavnije pomicanje i transport. Pakiranje sadrži pop up zid, prijanjajuće magnetne trake, torbu sa kotačićima, 2 halogene lampe.

Dimenzija grafike: 262x231 cm

Promo stolić

Promo stolić je namjenjen i vanjskoj i unutrašnjoj upotrebi. Dolazi sa gornjim reklamnim dijelom i stupovima. Idealan je i vrlo jeftin način promocije kao prodajni kiosk, promotivni stolić, demonstracijski štand i sl. Vrlo je jednostavan za slaganje. U pakiranju dolazi, stolić, unutrašnja polica za odlaganje stvari, gornji reklamni pano i dvije šipke, torbom za lagani transport stolića.

Dimenzija grafike: 86x45X88cm

A-stalak - B2

Nogice su izrađene od alu profila, 20 mm x 30 mm. Vodootporni stalak sa ugrađenim rupama za otjecanje nakupina vode. 32 mm poklopni klik-klak okvir sa rezanim ili zaobljenim rubovima. Pozadina od pocinčanog željeza moguća kao opcija. Pakirano u čvrste kartonske kutije. Opcioni držač za Vaš logo veličine DIN A1. Opcioni stalak za letke A4 dimenzije.

Dimenzija grafike: 50x70 cm

Mini štand za prezentaciju

Small wood counter je promotivni stolić namjenjen i vanjskoj i unutrašnjoj upotrebi, potpuno novi dizajn, sa blago zaobljenom prednjom stranom. Izrađen je od kvalitenih materijala - lagan aluminijska konstrukcija, vrlo jednostavno se slaže, te je idealan i vrlo jeftin način promocije kao prodajni kiosk, promotivni stolić, demonstracijski štand i sl. U pakiranju dolazi stolić, policu za odlaganje stvari i promotivnih materijala, i torba za lagani transport stolića.

Dimenzija grafike: 198x93 cm

Klik klak okvir

Okvir za grafiku u više dimenzija - ostupan sa rezanim i zaobljenim kutevima. Anodizirana aluminijska obrada. RAL boje dostupne za zahtjev. Vijci su priloženi u pakiranju. Opcione kuke ili dvostruko ljepljiva traka dostupni su za laku montažu. Svaki okvir je pakiran u zasebnoj kartonskoj kutiji.

Okvir A4 - Dimenzija grafike: 21x29,7 cm
Okvir A3 - Dimenzija grafike: 29,7x42 cm
Okvir A2 - Dimenzija grafike: 49x59,4 cm